Jobba hos oss på Datareal!

Vi söker alltid nya förmågor till vårt team!

Söker du jobb inom IT-branschen? Vill du arbeta på en arbetsplats där vi hjälper varandra och värderar medmänsklighet, kompetens och samarbete allra högst?

Datareal är en arbetsplats där vi hjälps åt och stöttar varandra i uppdrag och projekt. Vi skapar en familjär miljö där våra medarbetare känner sig trygga, stöttade och där de får utrymme för sina kompetenser och idéer.

Om vår verksamhet

Vi är ett tjänsteföretag med inriktning på outsourcing, drift och support. Vi levererar såval tjänster som produkter inom IT.  Vår erfarenhet och höga tekniska kompetens ger våra kunder IT-lösningar av högsta kvalitet.

Datareal bildades 1992. Vi har vårt säte i Stockholm, är AAA-klassade och ISO-9001 och ISO-14001 certifierade. Vi jobbar ständigt med att förbättra miljön och försöker på flera sätt ge tillbaka till omvärlden genom att göra det lite bättre för andra. Läs mer om våra åtaganden här.

Med över 30 års erfarenhet av IT-branschen vet vi hur viktigt det är med ett nära samarbete och engagemang – och vi sätter alltid kunden i fokus. Våra styrkor är vår långa erfarenhet, flexibilitet och tillgänglighet gentemot kunderna.

Låter Datareal som en arbetsplats för dig?

Välkommen med din ansökan!

Just nu söker vi inga specifika tjänster men då vi är en växande verksamhet uppskattar vi väldigt mycket om du ändå kontaktar oss och presenterar dig. Varmt välkommen med din spontanansökan! Vi återkopplar till dig så snart som möjligt.

Kontaktinformation

Huvudväxel:
08-19 77 99

Huvudkontor
Götlundagatan 34
124 71 Bandhagen
Lokalkontor
Polygonvägen 53
187 66 Täby
1 Step 1
keyboard_arrow_leftPrevious
Nextkeyboard_arrow_right
FormCraft - WordPress form builder