Outsourcing

Outsourcing blir allt vanligare då företag inser fördelarna och vill undvika personalberoende och kompetensbrist.

Med över 30 år i branschen är vi experter på att bygga och leverera IT-miljöer med högsta säkerhet. Vi sköter er IT-funktion så ni kan fokusera på er business och vi agerar IT-avdelning till både stora och små företag.

Genom att använda oss av en strukturerad och kundanpassad arbetsmetodik kan vi leverera framtidssäkrade IT-lösningar av högsta kvalitet.

Vi erbjuder olika lösningar!

Egen IT-avdelning

När du väljer att anlita Datareal blir du en partner till oss. Vi tilldelar varje kund en primär teknisk resurs från vårt driftteam och en säljteknisk resurs från vår marknadsavdelning. Utöver det finns all dokumentation om kundens IT-miljö tillgänglig för berörda resurser. 

Projektledning & rådgivning

Vi har mångårig erfarenhet av olika typer av IT-projekt. Allt ifrån en komplett migrering eller uppsättning av en ny IT-miljö till att bygga upp ett wifi-nät. Våra diplomerade projektledare är väl införstådda i hela projektprocessen. 

I och med vårt arbetssätt där vi tilldelar resurser som är mer införstådda i en specifik kund, blir det således enklare att bistå med en mer träffsäker rådgivning. Vi ser gärna att vi har täta driftmöten med våra kunder.

IT-säkerhet

Som en ledande IT-driftsleverantör är vi ständigt vakna på omvärlden, med särskilt fokus på yttre hot – en alltmer brännande fråga i dagens digitala landskap. Genom våra strategiska samarbeten med Microsoft och utvalda säkerhetsleverantörer, har vi tillgång till den senaste tekniken för att bekämpa dessa hot. Vi erbjuder ett brett utbud av behovsanpassade tjänster för att säkerställa din IT-miljös säkerhet. Även om investering i säkerhet har en kostnad, är det en investering som definitivt lönar sig. Låt oss skräddarsy den bästa säkerhetslösningen för din IT-miljö.

Andra IT-lösningar vi gärna hjälper er med:

Tjänster:

Mervärde:

Är du osäker på vad ni behöver hjälp med?

Kontakta oss
Är du osäker på vad ni behöver hjälp med? Kontakta oss

Varmt välkommen att kontakta oss!

Tveka inte att höra av er om ni undrar något. Vi besvarar alla era frågor och funderingar och hjälper er med IT på det sätt som passar er allra bäst.

Huvudväxel:
08-19 77 99
Servicedesk
08-556 768 90
Huvudkontor
Götlundagatan 34
124 71 Bandhagen
Öppettider
Vardagar: 08:00 – 17:00
Jour dygnet runt!
Lokalkontor
Polygonvägen 53
187 66 Täby
Du kan skicka ett meddelande till oss direkt här, så återkopplar vi till dig så snart vi bara kan!
1 Step 1
keyboard_arrow_leftPrevious
Nextkeyboard_arrow_right
FormCraft - WordPress form builder