fbpx
Växel 08-19 77 99 Servicedesk 08-556 768 90 Kundportal Logga in

Säker och skalbar

Serverdrift

Vi ansvarar för drift och övervakning av IT-miljöer, fysiska och virtuella, med redundanta resurssystem som säkerställer en hög upptid.

Vill du effektivisera er verksamhet och säkerhetsställa er IT-drift kan vi erbjuda skräddarsydda skalbara driftlösningar där vi garanterar er hög säkerhet och funktionalitet samt kontroll över kostnaden.

Med oss som partner ser vi till att er IT-miljö är framtidssäkrad då vi ständigt övervakar utvecklingen för att alltid ligga i framkant när det gäller IT-säkerhet och funktion.

Er verksamhet är i fokus. Med strategiska driftmöten strävar vi efter att fungera som en del i er verksamhet. Er IT-miljö är skalbar hos oss då vi förstår att företag förändras med tiden. Du kan växa dynamiskt utan att känna dig låst i krångliga avtal.

Serverdrift

Serverdrift i våra system

Ni hyr in er i våra resurssystem där vi tillhandahåller virtuella servrar till ert förfogande. Vi hjälper till med att installera servrarna och övervakar/driftar servrarna.

Serverdrift i vårt datacenter

Vi driftar eller övervakar er hårdvara i vårt datacenter

Serverdrift hos er

Vi sköter om era servrar på distans där vi övervakar eller driftar servrarna. Normalt sett brukar vi planera in tillfällen för preventiv service av er hårdvara.

Kontakta oss för att prata mer om era behov.
Ring oss på 08-19 77 99 eller använd knappen till höger så tar vi kontakt med dig!