fbpx
Växel 08-19 77 99 Servicedesk 08-556 768 90 Kundportal Logga in

Låt oss berätta lite

Om Datareal

Datareal bildades 1992 och har sedan starten visat goda resultat. Vi har vårt säte i Stockholm, är AAA-klassade och ISO-9001 och ISO-14001 certifierade.

Datareal är ett tjänsteföretag med inriktning mot outsourcing, drift och support. Vår långa erfarenhet och höga tekniska kompetens gör att vi lätt sätter oss in i våra kunders behov och kan erbjuda IT-lösningar av högsta kvalitet.

Som kund till Datareal får man alltid en personlig kontaktperson som kan kundens miljö, har kunskap om kundens kärnverksamhet och har en förståelse för de behov som kan uppstå. Allt för att kunna leverera en bra och effektiv IT-miljö.

Våra projektledare hjälper till i samband med outsourcing av IT-miljöer och använder sig av våra egenutvecklade och beprövade modeller för migrering.

Datareal levererar såväl tjänster som produkter inom IT. Vi sköter våra kunders miljöer i våra resurssystem eller på plats hos kund. Vi garanterar hög driftssäkerhet, bästa funktionalitet och en full kontroll på IT-kostnaderna.

Med över 25 års erfarenhet av IT-branschen vet vi hur viktigt det är med ett nära samarbete och engagemang och vi sätter alltid kunden i fokus.

Datareals styrka är vår långa erfarenhet, flexibilitet och tillgänglighet och vi finns till för våra kunder 24 timmar om dygnet, året runt.

om-logotyper