fbpx
Växel 08-19 77 99 Servicedesk 08-556 768 90 Kundportal Logga in

Låt oss berätta lite

Om Datareal

Datareal bildades 1992. Vi har vårt säte i Stockholm, är AAA-klassade och ISO-9001 och ISO-14001 certifierade.

Vi  är ett tjänsteföretag med inriktning på outsourcing, drift och support. Vår erfarenhet och höga tekniska kompetens ger våra kunder IT-lösningar av högsta kvalitet.

Som kund till Datareal får du en personlig kontaktperson som kan din IT- miljö och har kunskap om ditt bolags verksamhet och en förståelse för de behov som kan uppstå. Allt för att kunna leverera en professionell IT-miljö.

Våra projektledare hjälper till i samband med outsourcing av IT-miljöer och använder sig av våra egenutvecklade och beprövade modeller för migrering. Självklart renodlar och effektiviserar vi också IT-miljöer på plats hos kund.

Datareal levererar såväl tjänster som produkter inom IT. Vi sköter våra kunders miljöer i våra resurssystem eller på plats hos kund. Vi garanterar driftssäkerhet, funktionalitet och full kontroll på IT-kostnaderna.

Med över 25 års erfarenhet av IT-branschen vet vi hur viktigt det är med ett nära samarbete och engagemang och vi sätter alltid kunden i fokus.

Datareals styrkor är vår långa erfarenhet, flexibilitet och tillgänglighet och vi finns till för våra kunder 24 timmar om dygnet, året runt.

om-logotyper